Skupinska vadbaInformacijsko-komunikacijska tehnologija (IKT) v športu udeležencem vseh starosti nudi visok motivacijski potencial za razvijanje pravih, multisenzornih, taktilnih, kognitivnih in telesnih sposobnosti. Ob tem pa jim nudi še zabavno doživetje ter socialno interakcijo (druženje). K vadbi se ponovno z veseljem vračajo, premagujejo vedno nove preizkušnje in izboljšujejo svoje rezultate.

 

Da malo strnemo vtise za vse, ki se predstavitvenih vadb še niste uspeli udeležiti… poročilo pa bo zagotovo zanimivo tudi tistim, ki ste pri nas že preizkusili ‘indoor touring’ kolesarsko s(t)imulacijo…
Predvsem gre zahvala prav vsem, ki ste se kljub nepoznanem in novem konceptu uspeli zmotivirati in ste z lastno voljo premagali tistih nekaj tako pomembnih kilometrov, ki jih telo potrebuje za izboljšanje psihofizičnih sposobnosti…

Naša vloga pri tem je bila, da vam na tej poti olajšamo doživljanje napora s pričaranjem doživetja med vadbo. Zato smo sledili najnovejšim trendom, ki pritrjujejo, da vizualna podpora med vadbo zmanjšuje zaznavanje napora.
V tej vlogi pri nas nastopa projekcija najtežjih kolesarskih preizkušenj, ki so tudi ekskluzivna vsebina Jrobic Touring koncepta (Jure Robič-RAAM’08, Baloh-RAAM’13…)!

Za pravilno doziranje in nadzor med samo vadbo, se uporablja najnovejši način merjenja srčnega utripa, z enostavno namestitvijo senzorja na podlaht (ni več zapletene namestitve senzorja okoli prsnega koša).

Energična glasba in spremljanje kilometrov sta še dva elementa s katerim ste se spoznali. Zlasti beleženje kilometrov bo zanimivo spremljati skozi celotno sezono, saj bodo osnova za analizo vašega napredka. .. zabeležili smo že prvo neuradno lestvico najboljših (Hall of Fame) rezultatov. Z 22,5km, 22km in 21,5km so to Mojca, Tina in Karmen! Zmagovalka prejme 1x brezplačno karto. Čestitamo!

Zaradi omejenega časa trajanja predstavitve, smo se na uri osredotočili predvsem na neposredno izvedbo storitve kolesarjenja. Za več podrobnosti o celotni zasnovi projekta si bomo vzeli čas na naslednjih kolesarskih vadbah, ko bomo skupaj glede na vaše individualne sposobnosti in pričakovanja, kreirali in zastavili vaše treninge (določitev optimalne cone srčnega utripa med vadbo, doseganje določenega števila kilometrov…).

O novostih, ki jih še pripravljamo pa boste tudi kmalu obveščeni.

Zaupajmo sebi in tehnologiji ter skupaj izvajajmo, spremljajmo in dosegajmo zastavljene cilje.

Naše aktivnosti sedaj selimo v dokončanje spletnih strani, kjer se pripravlja tudi online aktivacija za prijave in urejanja uporabniških profilov (spremljanje in analize vadb). Vabimo vas tudi k aktivnejši vlogi pri posredovanju vaših idej, predlogov, ocenjevanju naših storitev. 🙂

New!

Multiplayer cycling game system.