Fitnes klubi

FITNES KLUBI

Uporabljajte kolesarsko simulacijo Simathlon tudi v vašem najljubšem fitnes klubu! Simulacija je nameščena in prilagojena za enostavno uporabo na enem izmed koles v izbranih fitnes centrih:

  1. Magma X (Nova Gorica),
  2. AK Gym (Postojna),
  3. Hiša rekreacije (Šempeter pri Gorici).

Uporabniki omenjenih koles le začnete pedalirati in se prepustite Simathlon kolesarski zabavi.

KOLESARSKE FITNES LIGE

Poleg redne uporabo simulacije Simathlon v izbranih fitnes klubih, v omenjenih fitnes za krajši čas izvajamo tudi aktualne sezone kolesarskih fitnes lig. V mesecu dni na izbrani lokaciji vsi obiskovalci določenega fitnes kluba zbirajo skupno minutažo uporabe kolesarske simulacije Simathlon in tako tekmujejo z ostalimi sodelujočimi fitnes klubi v ligi. Zmagovalci so deležni tudi bogatih nagrad! Trenutno je v teku 2. sezona Kolesarske fitnes lige (jesen/zima 2019). Celotna pravila sodelovanja v kolesarskih fitnes ligah si lahko preberete TUKAJ.

Brezplačno lahko v Kolesarski fitnes ligi sodelujejo fitnesi, ki že uporabljajo Simathlon sistem v svojem okolju. Če ga želite naročiti nas lahko kadarkoli kontaktirate.

Za predstavitev naših storitev na izbranih fitnes lokacijah po Sloveniji izvajamo KOLESARSKE FITNES LIGE, ki jih oglašujemo tudi po socialnih omrežjih.

Izbran fitnes za določeno obdobje prejme naš interaktivni sistem SIMATHLON.

Vsi sodelujoči fitnesi so zastopani z velikim jumbo plakatom ob cesti v kolesarski simulaciji Simathlon.

Bodite nagrajeni za uporabo sobnega kolesa, sodelujte na različnih tekmovanjih.

AKTUALNO: Kolesarska fitnes liga, JESEN/ZIMA 2019

AKTUALNO:

Kolesarska simulacija Simathlon je za stranke fitnesa Magma X predstavljala prijetno popestritev aerobne vadbe, tako v fazi ogrevanja za trening, kot tudi v fazi ohlajevanja po treningu. Vadba z vizualno stimulacijo strankam daje občutek, da je aerobna vadba časovno krajša, obenem pa tudi manj naporna. Stranke v fitnes klubih so bile z uporabo Simathlon-a zelo zadovoljne.

Arhiv:
Sezona Jesen/zima 2019
Sezona Pomlad/poletje 2019