Fitnes centriInformacijsko-komunikacijska tehnologija (IKT) v športu udeležencem vseh starosti nudi visok motivacijski potencial za razvijanje pravih, multisenzornih, taktilnih, kognitivnih in telesnih sposobnosti. Ob tem pa jim nudi še zabavno doživetje ter socialno interakcijo (druženje). K vadbi se ponovno z veseljem vračajo, premagujejo vedno nove preizkušnje in izboljšujejo svoje rezultate.

 

AKTUALNO: Kolesarska fitnes liga, JESEN/ZIMA 2019

 
 

Kolesarska simulacija Simathlon je za stranke fitnesa Magma X predstavljala prijetno popestritev aerobne vadbe, tako v fazi ogrevanja za trening, kot tudi v fazi ohlajevanja po treningu. Vadba z vizualno stimulacijo strankam daje občutek, da je aerobna vadba časovno krajša, obenem pa tudi manj naporna. Na splošno so bile stranke s Simathlon-om zelo zadovoljne.


V času izvajanja lige, lahko fitnesi naročijo tudi dodatno športno- zabavno animacijo; Assioma Goldsprint. Dva tekmovalca se hkrati pomerita v 5 minutnem kolesarskem izzivu. Povabimo lahko tudi Marka Baloha, ki bo popestril dogajanje s svojimi ultrakolesarskimi izkušnjami. Marko tudi sicer aktivno sodeluje pri razvoju Simathlon kolesarske simulacije. Mnenjski vodja projekta je tudi Jure Robič, s katerim smo že leta 2008 posneli ekskluzivne kolesarske posnetke (RAAM). Akcijo lahko spremljate tudi preko powermeter.si in Simathlon Facebook strani.