Kolesarska fitnes liga (pomlad/poletje 2019)


PravilaPrijavnicaTerminiFitnesiRezultatiSponzorjiPRAVILA SODELOVANJA

V dogovoru s fitnes studiem bo izvajalec (Simmedia d.o.o.) 6 dni, običajno od ponedeljka (10.00) do sobote (20.00) z merilcem moči beležil vate vadečih na enemu od sobnih koles. Fitnes, ki sodeluje v fitnes ligi določi katero od sobnih koles bo sodelovalo v nagradni igri. Sodelovanje v fitnes ligi je za vadeče na lastno odgovornost.

Zaradi univerzalnosti pristopa do merjenja vatov je kompatibilno katerokoli sobno kolo v fitnesu. Merjenje moči ne moti ustaljene kolesarske vadbe vadečih. Kako bodo uporabniki sobnega kolesa vedeli da se vati beležijo? Na TV ekranu se bo med vadbo predvajala vožnja po navidezni pokrajini. Hitreje kot bodo vadeči poganjali kolo, hitreje se bodo “vozili” po računalniško generirani pokrajini.

V fitnes ligi bo zmagal tisti fitnes studio, v katerem bodo v zgoraj opredeljenem časovnem obdobju zabeležili največ opravljenih vatov vadečih.

TEHNIČNA IZVEDBA

Izvajalec (Simmedia d.o.o.) bo priskrbel vso potrebno opremo za izvedbo fitnes lige. Merilec moči je nameščen na pedalu sobnega kolesa, za izvedbo pa se uporablja še računalnik in televizijski aparat. V času montaže merilca moči in AV-opreme mora biti v fitnesu prisoten predstavnik fitnesa, ki bo seznanjen z izvajanjem fitnes lige in zadolžen, da se bo vadba pravilno beležila. Naloga fitnesa – operaterja je, da ob odprtju fitnesa vklopi računalnik in TV. Sistem beleženja v nadaljevanju deluje avtomatsko. Od fitnesa – operaterja pričakujemo, da osvešča uporabnike fitnesa o fitnes ligi in uporabljeni aplikaciji in občasno preverja, če Simathlon simulacija deluje pravilno. Ob zaprtju fitnesa operater izklopi računalnik oz. se ob 23. uri računalnik samodejno ugasne.

MERJENJE IN RAZGLASITEV REZULTATOV

Zmaga fitnes, ki bo v zgoraj opredeljenem obdobju dosegel največje število zabeleženih vatov. Vati se beležijo na minuto.

Rezultati sodelujočih fitnesov bodo javno objavljeni v ponedeljek, 3. julija ob 16. uri na spletni strani simathlon.com. Rezultati bodo javno objavljeni samo za prve tri fitnese, sodelujoči fitnesi pa imajo pravico do vpogleda v celoten seznam sodelujočih fitnesov in doseženih rezultatov še 3 mesece po zaključeni fitnes ligi.

Nagrada za fitnes, ki bi dosegel največje število zabeleženih vatov bo za obdobje pol leta prejel v uporabo merilec moči Assioma ter Simathlon interaktivni sistem. Fitnes, ki v ligi doseže drugo mesto prejme Simathlon interaktivni sistem za obdobje 3 mesecev, za tretje osvojeno mesto pa v brezplačno uporabo podarimo Simathlon interaktivni sistem za obdobje enega meseca. Vsi sodelujoči fitnesi bodo izpostavljeni tudi na družabnih omrežjih in spletnih straneh. Vsem sodelujočim fitnesom omogočamo nakup Simathlon kolesarske simulacije po znižani ceni (100 EUR popusta).

Termin izvedbe obdobja uporabe Simathlon interaktivnega sistema se dogovori naknadno z lastnikom fitnesa, vendar najkasneje v roku 24 mesecev po zaključeni fitnes ligi.

POGOJI SODELOVANJA V KOLESARSKI FITNES LIGI – POMLAD/ POLETJE 2019

V obdobju od 1. aprila do 20. junija bomo na spletni strani simathlon.com zbirali online prijave na fitnes ligo, ki jo bomo izvajali v maju in juniju. Določitev terminov za sodelovanje fitnesov v fitnes ligi se bo izvajal po načelu vrstnega reda prijav (do zapolnitve prostih mest). Maksimalno 6 fitnesov se lahko prijavi v fitnes ligo. Naenkrat se bo fitnes liga izvajala le v enem fitnesu.

Pogoj za sodelovanje fitnesa v fitnes ligi je plačilo stroškov priklop opreme, odvoz opreme in oglaševalsko akcijo preko socialnih omrežij in 1x Jumbo oglasni prostor v okviru Simathlon kolesarske simulacije (pri oddaji prijave mora fitnes izvajalcu zagotoviti svoj logotip). Stroški znašajo 100 EUR, ki jih je potrebno plačati pred začetkom izvedbe fitnes lige.

Fitnes dovoljuje objavljanje fotografij iz svoje lokacije v času fitnes lige in anketiranje uporabnikov fitnesa, ki se bo izvajalo v dogovoru in koordinaciji z lastnikom fitnesa.

Sodelujoči fitnes s podpisom lastnika oziroma odgovorne osebe potrjuje, da je seznanjen s pogoji izvedbe fitnes lige in da bo skladno z dogovorom izvedel obveznosti, ki jih pogoji narekujejo.