April 13, 2018

Login

... v pripravi ...

Naj bo vadba v fitnesu spet zabavna! | SIMATHLON, Simmedia d.o.o.

SIMATHLON franšiza je dosežek trdega dela našega podjetja in pomeni revolucijo na področju socialnih omrežij, trženja, oglaševanja ter fitnes vadbe. Tehnična rešitev, ki smo jo razvili, nam omogoča brezžično komunikacijo s fitnes napravo (npr. sobnim kolesom, tekaško stezo, eliptičnim trenažerjem, veslaško napravo,…). Ta povezava, skupaj z našo programsko opremo, omogoča uporabniku edinstveno doživetje vadbe. Uporabnik si lahko namreč kar v svojem priljubljenem fitnes centru pričara pravo športno-tekmovalno vzdušje. Edinstvena prednost našega koncepta je kompatibilnost s katerokoli napravo v fitnesu! Z brezžično (Ant+) tehnologijo enostavno povežemo vašo kardio napravo v Smathlon sistem. Potrebujete samo aktiviran online profil in že lahko sodeluje pri kolesarskih izzivih. Kako zabavno je, ko se med turobnim zimskim vremenom iz toplega zavetja skupaj s prijatelji (iz različnih lokacij!) udeležiš npr. ultrakolesarske dirke ali kolesarskega izziva, ki prinaša nagrade? Imamo ekskluzivne posnetke z najtežjih kolesarskih tekem (RAAM, DOS), tako da za motivacijo poskrbijo najboljši ultrakolesarji (Jure Robič, Marko Baloh,…)

Oglejte si ponudbo!
Trenutno smo prisotni le na nekaj lokacijah v Sloveniji. Zato vam ponujamo promocijsko ponudbo in vas vsekakor vabimo, da nas kadarkoli obiščete, povabite na sestanek ali organizirate termin za demonstracijo našega Simathlon sistema. Naš cilj je da zgradimo univerzalno omrežje izbranih fitnesov po Sloveniji, združenih v enotno fitnes ligo.

Tekmuj s prijatelji
Naša rešitev omogoča, da lahko s svojimi prijatelji in drugimi rekreativci tekmujete tako znotraj fitnes centrov ali na katerikoli poljubni lokaciji, kjer je sobno kolo opremljeno z našim Simathlon sistemom. Tekmujete lahko na več progah, različna fizična pripravljenost ni ovira, saj v osnovi merimo hitrost obračanja pedala. Poleg tega lahko tekmujete tudi sami s seboj, si zastavljate nove cilje in spremljate svoj napredek.

Napredna vadba
Vadba mora biti več kot naloga. Če želite, da je efektivna se je potrebno držati vadbenega režima, naloge je potrebno izvajati dosledno, pa tudi čim bolj redno. Z našim produktom je to mogoče saj smo vam olajšali spremljanje in prilagajanje vaše vadbe.

Uporabniški profili
Kot uporabnik imate izdelan svoj profil v katerega se lahko prijavite tako doma, v fitnes centru, pri osebnem trenerju ali na poljubni lokaciji z dostopom do interneta. Vaš profil vsebuje podatke, ki so dostopni samo vam, omogoča pa prikaz prevoženih kilometrov, primerjavo z ostalimi udeleženci, nagrajevanje za določene razdalje, vključevanje v tekmovanja in turnirje…

Lokacije
Ste lastnik fitnesa? Si želite več uporabnikov? Sporočite nam! Kmalu se bomo razširili na več poslovalnic. Kontaktirajte nas na telefonsko številko 041 747 234. Naš produkt vam pomaga pridobiti nove uporabnike, obstoječim pa ponudi sodobno napredno vadbo. SIMATHLON platformo bomo širili tudi na druge kardio naprave: eliptike, steperje, tekalne steze, veslaške naprave.

Analitika
Simathlon omogoča napreden sistem načrtovanja vadbe. Vaši osebni trenerji s tem pridobijo enostavno orodje, s katerim bodo lažje motivirali in analizirali kvaliteto opravljene vadbe.

Široka združljivost
Naša lastna tehnološka rešitev nam omogoča združljivost z mnogo različnimi napravami, kar pomeni, da lahko našo rešitev uporabljate na vaših obstoječih napravah v fitnesu, klubu.

Varnost
Za shranjevanje vaših osebnih podatkov uporabljamo visoko enkripcijo, držimo se najvišjih možnih standardih. Vaših osebnih podatkov nikoli ne posredujemo brez vašega dovoljenja!

Realistične proge
Ena najpomembnejših funkcionalnosti sistema SIMATHLON je dejstvo, da proge modeliramo sami na podlagi realnih podatkov. To pomeni, da če želite kolesariti na Vršič, bo izkušnja na sobnem kolesu simulacija vzpona na Vršič. Ob vzponih se boste tako bolj nagarali, ob spustih pa se boste lahko malo sprostili. Kmalu boste lahko tekmovali tudi na svetovno znanih dirkah in proti znanim kolesarjem.

Ekipa
Ponavadi odgovorimo v roku 24 ur. Z veseljem sodelujemo z ljudmi, ki imajo podobne cilje kot mi. Če menite, da bi lahko sodelovali, ali pa imate kakšno idejo, za katero menite, da bi vam jo lahko pomagali uresničiti, nam pišite.