July 8, 2019

Kolesarska fitnes liga, jesen/zima 2019


PravilaPrijavnicaTerminiFitnesiRezultatiSponzorji


PRAVILA SODELOVANJA

V dogovoru s fitnes studiem bo izvajalec Simmedia d.o.o. beležil uporabo (minute) na enem od sobnih koles natanko 30 dni (1 mesec). Fitnes, ki sodeluje v fitnes ligi določi katero od sobnih koles bo sodelovalo v nagradni igri. Sodelovanje v fitnes ligi je za vadeče brezplačno in na lastno odgovornost.

Katero sobno kolo bo fitnes ponudilo za izvedbo fitnes lige ni pomembno, saj je zaradi univerzalnega pristopa kompatibilno katerokoli sobno kolo. Beleženje uporabe ne moti ustaljene kardio vadbe vadečih na sobnem kolesu. Kako bodo vadeči na sobnem kolesu vedeli ali se podatki uporabe beležijo? Na TV ekranu se bo vadečemu predvajala vožnja po navidezni pokrajini. Hitreje kot bodo vadeči poganjali kolo, hitreje se bo vadeči “vozil” po računalniško generirani pokrajini.

V fitnes ligi bo zmagal tisti fitnes center, v katerem bodo v zgoraj opredeljenem časovnem obdobju zabeležili največ opravljenih minut vadečih.

TEHNIČNA IZVEDBA

Izvajalec (Simmedia d.o.o.) bo priskrbel vso potrebno opremo za izvedbo fitnes lige. Senzor merjenja časa uporabe je nameščen na gonilko sobnega kolesa, za izvedbo pa se uporablja še računalnik in televizijski aparat. V času montaže senzorja in AV-opreme mora biti v fitnesu prisoten predstavnik fitnesa, ki bo seznanjen z izvajanjem fitnes lige. Sistem se ob odprtju fitnesa samodejno vklopi in v nadaljevanju deluje avtomatsko (ni potrebno pritisniti niti enega gumba!). Od fitnesa – operaterja pričakujemo, da osvešča uporabnike fitnesa o izvajanju kolesarske fitnes lige in občasno preverja, če Simathlon simulacija deluje pravilno. Ob zaprtju fitnesa se Simathlon sistem samodejno ugasne.

MERJENJE IN RAZGLASITEV REZULTATOV

Zmaga fitnes, ki bo v zgoraj opredeljenem obdobju dosegel največje število zabeleženih minut vadbe.

Rezultati sodelujočih fitnesov bodo javno objavljeni v petek, 1. maja 2020, ob 16. uri na spletni strani simathlon.com. Rezultati bodo javno objavljeni samo za prve tri fitnese, sodelujoči fitnesi pa imajo pravico do vpogleda v celoten seznam sodelujočih fitnesov in doseženih rezultatov še 3 mesece po zaključeni fitnes ligi.

NAGRADE

Nagrada za fitnes, ki bi dosegel največje število zabeleženih kilometrov bo za obdobje treh mesecev prejel v uporabo Simathlon interaktivni sistem. Fitnes, ki v ligi doseže drugo mesto prejme Simathlon interaktivni sistem za obdobje 2 mesecev, za tretje osvojeno mesto pa v uporabo podarimo Simathlon interaktivni sistem za obdobje enega meseca. Vsi sodelujoči fitnesi bodo izpostavljeni tudi na družabnih omrežjih in spletnih straneh. Vsem sodelujočim fitnesom omogočamo nakup Simathlon kolesarske simulacije po znižani ceni (popust v višini 100 EUR).

Termin izvedbe obdobja uporabe nagradnega Simathlon interaktivnega sistema se dogovori naknadno z lastnikom fitnesa, vendar najkasneje v roku 24 mesecev po zaključeni fitnes ligi.

POGOJI SODELOVANJA V FITNES LIGI

V obdobju od 1. septembra do 31. oktobra bomo na spletni strani simathlon.com zbirali online prijave na fitnes ligo, ki jo bomo izvajali od oktobra do aprila. Določitev terminov za sodelovanje fitnesov v fitnes ligi se bo izvajal po načelu vrstnega reda prijav (do zapolnitve prostih mest). Za izvedbo lige je potrebna prijava minimalno 6 fitnesov. Naenkrat se bo fitnes liga izvajala le v enem fitnesu oz. odvisno od prostih kapacitet Simathlon sistemov.

Pogoj za sodelovanje fitnesa v fitnes ligi je plačilo stroškov: priklop opreme, odvoz opreme, oglaševalska akcija v socialnih omrežjih, 1x Jumbo oglasni prostor v kolesarski simulaciji (pri oddaji prijave mora fitnes izvajalcu zagotoviti svoj logotip).
Stroški sodelovanja znašajo 200 EUR, ki jih je potrebno plačati pred začetkom izvedbe fitnes lige.

Fitnes dovoljuje objavljanje fotografij iz svoje lokacije v času fitnes lige in anketiranje uporabnikov fitnesa, ki se bo izvajalo v dogovoru in koordinaciji z lastnikom fitnesa.

Sodelujoči fitnes s podpisom lastnika oziroma odgovorne osebe potrjuje, da je seznanjen s pogoji izvedbe fitnes lige in da bo skladno z dogovorom izvedel obveznosti, ki jih pogoji narekujejo.

Brezplačno lahko v Fitnes ligi sodelujejo fitnesi, ki že uporabljajo Simathlon sistem v svojem okolju. Če ga želite naročiti nas lahko kadarkoli kontaktirate.