May 24, 2018

Fitnes centri

Informacijsko-komunikacijska tehnologija (IKT) v športu udeležencem vseh starosti nudi visok motivacijski potencial za razvijanje pravih, multisenzornih, taktilnih, kognitivnih in telesnih sposobnosti. Ob tem pa jim nudi še zabavno doživetje ter socialno interakcijo (druženje). K vadbi se ponovno z veseljem vračajo, premagujejo vedno nove preizkušnje in izboljšujejo svoje rezultate.

AKTUALNO: Fitnes liga

Za predstavitev naših storitev bomo na izbranih fitnes lokacijah po Sloveniji izvajali fitnes ligo. V zameno za minimalne manipulativne stroške, ki vključujejo oglaševanje po socialnih omrežjih (akcijo bo aktivno spremljal in delil tudi Marko Baloh) boste brezplačno, za obdobje enega tedna (pon-ned) prejeli naš interaktivni sistem SIMATHLON ter strokovno podporo za učinkovito izvedbo fitnes lige. V njej se bodo fitnesi med seboj pomerili v količini zabeleženih vatov (W). Vsem sodelujočim fitnesom bomo v kolesarski simulaciji Simathlon omogočili velik jumbo oglaševalski prostor ob cesti.

Prvi fitnes v ligi bo za obdobje pol leta prejel v uporabo merilec moči Assioma ter Simathlon interaktivni sistem! Fitnes, ki v ligi doseže drugo mesto prejme Simathlon kolesarsko simulacijo za obdobje 3 mesecev, za tretje osvojeno mesto pa v brezplačno uporabo podarimo Simathlon sistem za en mesec. Vsi sodelujoči fitnesi bodo izpostavljeni tudi v družabnih omrežjih in spletnih straneh.

Rezultate lige bomo razglasili 1. julija, ob 12.uri.


V času izvajanja lige, lahko fitnesi naročijo tudi dodatno športno- zabavno animacijo; Assioma Goldsprint. Dva tekmovalca se hkrati pomerita v 5 minutnem kolesarskem izzivu. Povabimo lahko tudi Marka Baloha, ki bo popestril dogajanje s svojimi ultrakolesarskimi izkušnjami. Marko tudi sicer aktivno sodeluje pri razvoju Simathlon kolesarske simulacije. Mnenjski vodja projekta je tudi Jure Robič, s katerim smo že leta 2008 posneli ekskluzivne kolesarske posnetke (RAAM). Akcijo lahko spremljate tudi preko powermeter.si in Simathlon Facebook strani.