May 24, 2018

Fitnes centri


Informacijsko-komunikacijska tehnologija (IKT) v športu udeležencem vseh starosti nudi visok motivacijski potencial za razvijanje pravih, multisenzornih, taktilnih, kognitivnih in telesnih sposobnosti. Ob tem pa jim nudi še zabavno doživetje ter socialno interakcijo (druženje). K vadbi se ponovno z veseljem vračajo, premagujejo vedno nove preizkušnje in izboljšujejo svoje rezultate.

AKTUALNO: Kolesarska fitnes liga, POMLAD/ POLETJE 2019

Pravila sodelovanja
Za predstavitev naših storitev bomo na izbranih fitnes lokacijah po Sloveniji izvajali fitnes ligo, ki jo bomo oglaševali po socialnih omrežjih (akcijo bo aktivno spremljal in delil tudi Marko Baloh). Izbran fitnes bo za obdobje enega tedna (ponedeljek – sobota) prejel naš interaktivni sistem SIMATHLON, ki bo beležil prevožene vate (W). Vsi sodelujoči fitnesi bodo v kolesarski simulaciji Simathlon zastopani z velikim jumbo plakatom ob cesti.

Prvi fitnes v ligi bo za obdobje pol leta prejel v uporabo merilec moči Assioma ter Simathlon interaktivni sistem! Fitnes, ki v ligi doseže drugo mesto prejme Simathlon kolesarsko simulacijo za obdobje 3 mesecev, za tretje osvojeno mesto pa v brezplačno uporabo podarimo Simathlon sistem za en mesec. Vsi sodelujoči fitnesi bodo izpostavljeni tudi v družabnih omrežjih in spletnih straneh.

Rezultate lige bodo znani 1. julija, ob 12.uri.


V času izvajanja lige, lahko fitnesi naročijo tudi dodatno športno- zabavno animacijo; Assioma Goldsprint. Dva tekmovalca se hkrati pomerita v 5 minutnem kolesarskem izzivu. Povabimo lahko tudi Marka Baloha, ki bo popestril dogajanje s svojimi ultrakolesarskimi izkušnjami. Marko tudi sicer aktivno sodeluje pri razvoju Simathlon kolesarske simulacije. Mnenjski vodja projekta je tudi Jure Robič, s katerim smo že leta 2008 posneli ekskluzivne kolesarske posnetke (RAAM). Akcijo lahko spremljate tudi preko powermeter.si in Simathlon Facebook strani.


TERMINI IZVEDBE FITNES LIGE

13. – 18. maj

10. – 15. junij

24. – 29. junij


SODELUJOČI FITNESI