FreshBikeFestival2019

Letos smo se v soboto, 24. avgusta 2019, že tretjič zapored udeležili vzpona za Kralja in Kraljico Krvavca. Poskrbeli smo za spremljevalni program, ki se je odvijal na Plaži Krvavec. Ekipa Powermeter.si je že drugič zapored pripravila izziv: “SI MOČNEJŠI KOT LUKA MEZGEC”? V tri minutnem kolesarskem izzivu se vsakdo lahko primerja s prevoženimi watti, Read more about FreshBikeFestival2019[…]

AK GYM

Fitnes, ki se bo zaradi izkušenj iz prejšnje sezone zagotovo spogledoval z višjim mestom na lestvici. Odlično opremljen fitnes, ki zna ceniti, kaj prinaša nadgrajena kolesarska vadba Simathlon. Spodbujanje svojih uporabnikov k daljši uporabi sobnega kolesa, pomeni boljšo psihofizično kondicijo, ki jo bodo udeleženci Simathlon kolesarske vadbe še kako cenili.

Simmedia

V podjetju Simmedia d.o.o. se ukvarjamo s sodobnimi ‘public gathering’ – športnimi animacijami. V TA NAMEN VAM PONUJAMO ORGANIZACIJO ZABAVNE ANIMACIJE Z ARKADNIM PLESOM IN SIMULACIJO KOLESARSKE DIRKE. Posebnost tovrstnih animacij je možnost individualnega brandiranja v celostno podobo posameznega dogodka… tako kot smo to že naredili za blagovno znamko Lumpi (Mercator), Dnevnik in Pivovarno Union.

Powermetersi

Ste vedeli, da je tudi spletna trgovina Powermeter.si sponzor fitnes lige? V njihovi trgovini najdete najboljše kolesarske merilce moči na svetu, podjetja Favero Electronics iz Italije. Pedalom bodo priložili tudi ekskluzivni posnetek 50min kolesarjenja Jureta Robiča (RAAM2008).

Kmečke igre

  Na Kmečkih igrah v Čezsoči (13.7.2019) smo pripravili atraktivno animacijo za otroke. Če omenimo, da se je na kolesu zvrstilo kar 40 tekmovalcev, ki so se preizkusili v 5 minutni virtualni vožnji okoli jezera, lahko ugotovimo, da smo bili nadvse uspešni (non stop 3 urna aktivnost!). Tudi arkadni ples (Simdance) še vedno vzbudi veliko Read more about Kmečke igre[…]